Beoordelingen van Jannis Fastfood IJsselstein

Recente recensies

4.0
Richard
23 mei 2022

Teleurstelling. Gyros was flauw, de mix grill was echt slecht. Ik zou zelfs zeggen pure oplichting voor die prijs. Kijk eens rond bij collega’s in de regio dan zie je hoe een mixed grill eruit hoort te zien . Geen Jannis meer voor mij !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees Nieuwenhuizen
20 mei 2022

Was weer lekker

Florina Strien
16 mei 2022

Vol smaak, rijkelijk gevuld en perfect op tijd 👍🏼

Arnoud Zopfi
13 mei 2022

Heerlijk Grieks eten

Gert Jan
9 mei 2022

Na een belletje na een online bestelling gevraagd of het mogelijk was om de bestelling iets eerder te leveren. En dat is gelukt. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Moni
1 mei 2022

Het eten was heel lekker; verder zijn jullie het 1e restaurant wat echt leverde wat er gevraagd was - namelijk geen komkommer! Het had wel warmer mogen zijn maar het heeft goed gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huisman
1 mei 2022

Het eten was gaar en warm, dat was het eigenlijk wel. De patat had een paar minuten langer gefrituurd mogen worden en wat meer zout erop, het was nu net goed genoeg. De gyros was veel te licht gekruid en daardoor nogal smakeloos. Ik heb nooit zulke dunne souvlaki gegeten die ook nog eens weinig gekruid was. De salade was wel lekker en goed op smaak. Na een aantal jaren Jannis weer eens geprobeerd maar een onvoldoende gescoord. Jammer.

Ronald
24 april 2022

We snappen dat het soms druk kan zijn, maar het is toch vervelend als de friet en gyros erg lauw aankomt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
22 april 2022

was weer helemaal heerlijk

Marja
21 april 2022

Pita Jorgos :de smaak was goed. Was alleen niet zo warm (lauw). Persoonlijk zou ik meer diverse groenten (naast neer tomaat) erdoor doen. Het brood mag dunner

Koolman
20 april 2022

Eten was lekker warm en een vriendelijk bezorger! Dank jullie wel

A. Besten
4 april 2022

Er was gevraagd zonder uien maar toch weer uien erop gedaan , wel nieuw geleverd maar niet wat ik besteld had. Uien zijn veel te groot en überhaupt te veel de vorige keer was het puur uien en bijna geen vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon v Norse.
3 april 2022

Jammer dat bestelling meer dan 3 kwartier later kwam.

h.van berkel
31 maart 2022
peter
30 maart 2022

Top, goed eten. moet het vaker doen.

Ed
29 maart 2022
Nel de Groot
28 maart 2022

Het was heerlijk . Jammer dat de friet bijna koud was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.R.
27 maart 2022

2 complete maaltijden en een plakje feta. De bifteki was lekker. De friet was lauw en slap, de salade en de tzatziki lauw, de kipspiesjes lauw en gortdroog, het piepkleine plakje feta half gesmolten-zweterig. Er staat "plakje feta" in de bestellijst maar dit was wel heel karig. Bezorging "zo gauw mogelijk" we rekenden daarmee rond kwart over 6; verwachte bezorgtijd werd later verteld: 18:35, om 18:40 kwam bericht dat de bestelling onderweg was. Deze kwam om 18:52 aan.

Martijn
21 maart 2022

Kwaliteit is nog steeds prima, alleen is de prijs gestegen en zijn de porties 1/3 minder geworden. Zal wel onder de noemer “inflatie” vallen.

Kuijf
20 maart 2022

De hamburgers leken op zemenlappen. Giros was oke maar lauw, patat was lauw. Werd een kwartier te laat bezorgd. Vorige keer was al niet best maar na vandaag bestellen wij daar niet meer. Helaas de kwaliteit van vroeger is dus echt verleden tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
17 maart 2022

Het eten kwam helaas een halfuur te laat en kregen de verkeerde sauzen erbij. Had tzaziki besteld kreeg pindasaus.

Koolman
13 maart 2022

Bedankt!! Voor heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arnoud Zopfi
12 maart 2022

Heerlijk eten 👍

Heidi Van de Haar
11 maart 2022

Om 15.55 uur besteld met verzoek om 17.15 te bezorgen. Bevestiging ontvangen dat 17.15 uur akkoord was. Om 17.45 nog niemand. Vervolgens gebeld. Werd aangegeven dat bezorger onderweg was. Om 18.00 uur werd ik gebeld dat de bezorger nu pas weg ging. Wees gewoon eerlijk en zorg dat duidelijk is of bestelling wel of niet op tijd geleverd kan worden. Dit is al de 2e keer dat een bestelling bijna een uur na bezorgtijd geleverd wordt.

Karin
10 maart 2022

We hebbend erg lekker gegeten

Mevr. Koolman
2 maart 2022

Heerlijk eten! Lekker van genoten!! Dank je wel

A Besten
21 februari 2022

Er zaten te veel uien in het overheerste helemaal , niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
20 februari 2022

Proberen om op tijd te leveren weer telaat nu maar liefst 30 minuten. Eten is prima nu nog op tijd leveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.S.M. van Dijk
16 februari 2022
M. de Bruijn
14 februari 2022

Eten was weer heerlijk. En keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huub
13 februari 2022
tevreden klant
9 februari 2022

blijft elke keer weer een feest: yorgos pita en mixed grilled, onze favorieten. vlees goed, salade goed, het was weer genieten

Joy
6 februari 2022
Eelco
5 februari 2022

Bij bestelling aangegeven alles zonder uien te willen, maar helaas was alles mét uien. Het feit dat iemand het niet zo lekker vindt is 1, maar het feit dat iemand er last van krijgt is 2. Helaas deze keer dus niet tevreden over onze bestelling……

otter@kabelfoon.nl
5 februari 2022

Kwaliteit als gebruikelijk prima. Bezorging stipt op tijd!

tevreden klant - lekker eten
1 februari 2022

alweer genoten van een heerlijke maaltijd. jorgos pita - om weg te dromen en mixed grill voor de groterre trek en met lekkere salade en saus (tsatsiki) -- het blijft geweldig!

Corrie
30 januari 2022

Was weer goed bereid het eten

Mariska
26 januari 2022

Om 17.30 besteld voor bezorging 18.15. Verwachtte bezorgtijd werd 18.35. De bestelling ging uiteindelijk om 18.45 de deur uit en was om 18.55 bij ons. Nagenoeg koud. Het voordeel van het systeem is dat je dus weet dat je bestelling is aangekomen en dat het dus blijkbaar druk is. Maar anderhalf uur wachten op een bestelling op dinsdagavond, da's wel erg lang toch?

marco
22 januari 2022

dit keer had het eten iets warmer gekend dan was het weer heerlijk geweest, maar we blijven wel bestellen hier is gewoon het lekkerst

Jdb
22 januari 2022

Deze keer veel verbrande gyros in het gyrosmenu. Ook bij het pita broodje was de gyros verbrand, waardoor het niet echt lekker smaakte, broodje was taai. Ook de zaziki was dun en er zat erg veel komkommer in. Verder vod ik het erg lang duren, kwart voor 5 besteld, half 7 hadden we het eten pas. Nee sorry deze keer geen voldoende.

René
22 januari 2022

De smaken zijn zeker lekker De temperatuur is niet altijd even warm Losse pitabroodjes worden slecht open gesneden...zou ze persoonlijk niet open snijden en het de klant zelf laten doen. Super vriendelijk personeel. Hoeveelheid: Wij als 'niet grote' eters zijn erover tevreden. Al met al zullen wij JANNIS zeker aanraden.

Leo
22 januari 2022

Jammer dat bestellingen slecht gelezen worden, zo iets simpels als de saus niet goed lezen en dan dus tzatziki i.p.v. knoflook-mayonaise by het gyros menu.

Jill
22 januari 2022

Duidelijke website om je bestelling te plaatsen. Keurig op tijd werd het eten bezorgd. Het eten was goed warm en smaakte heerlijk.

Chris
20 januari 2022

Altijd goed en warm

John
15 januari 2022
Mel
9 januari 2022

Via de app besteld en als tijd 19 uur aangegeven. Toen kreeg ik bericht dat het 19.20 uur werd. Vond ik geen probleem! Maar om 19.35 uur even gebeld, denk dat mijn bestelling toen pas is opgepakt en bezorgd. Het was er om 19.55 uur. Vlees was weer heerlijk, patat was beetje koud. Jammer dat het met de bezorging elke keer zo moet gaan.

Harm
8 januari 2022

Heerlijk gegeten. Bezorging duurde wel wat lang

Tevreden klant
4 januari 2022

Zoals altijd: top! Lekkere jorgos pita, heerlijke mixed grill met alles erop en eraan. Het is altijd een feest. Het nieuwe jaar is goed begonnen :)

h.van berkel
2 januari 2021
Gert-Jan van Eck
2 januari 2021
Vaste klant
25 december 2021

Eten smaakte goed en was nog warm bij bezorging

Gaby
23 december 2021

De gyros was lekker. De bifteki is net een schoenzool.

Barbara
17 december 2021
Olav
16 december 2021

Lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Van Ginkel
13 december 2021

Bestelling geplaatst voor zondag 12 december met bezorgtijd 18.30 en daar bevestiging van gehad. Daarna mail gekregen dat de verwachte bezorgtijd 19.00 gaat worden. Om 18.38 mailtje ontvangen dat de bestelling onderweg is maar de bezorger had hem al om 18.15 afgeleverd. Was onze eerste bestelling. Het eten smaakte heerlijk maar de gyros was aan de koude kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
12 december 2021

We hadden besteld voor kwart over zes en ze kwamen zeven uur. Paste niet helemaal in ons schema maar het eten was heerlijk!

Frank
11 december 2021

Zoals altijd prima kwaliteit

Van Vliet
6 december 2021

Het eten was niet warm helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
5 december 2021

De bestelde maaltijden waren lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
4 december 2021
C van de brink
3 december 2021

Ees mag iets meer gekruid zijn.

M
28 november 2021

Weinig vlees en alles was koud. Ruim een uur op de bestelling moeten wachten. Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Bekker
25 november 2021
tevreden klant
14 november 2021

zoals altijd: op tijd bezorgd, mixed grill was heerlijk, goed gekruid, salade vers en lekker en tzatziki prima. daarnaast nog een paar jorgos pita, omdat die zooo lekker zijn en ik me dan weer even in griekenland waan...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivan
7 november 2021

Was weer heerlijk, zoals altijd!! Zelfs ruim 15 min. eerder bezorgd, dan gevraagd, maar was in dit geval niet erg, we hadden honger en konden geen eerdere tijdstip ingeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kers
6 november 2021

Al jaren staat Jannis voor goede kwaliteit. Fijn dat de kaart en kwaliteit nog steeds hetzelfde is. Dat je weet wat je kan verwachten, en van kan genieten!

Erik
24 oktober 2021

Geen saus bij broodje gyros, weinig saus bij de schotels. Vlees niet van hoge kwaliteit. Bezorging duurde vrij lang, ook later dan opgegeven tijd.

Tersteeg
23 oktober 2021

Al tijd te laat nu ook weer een half uur jammer

Spijk
17 oktober 2021

Was weer helemaal in orde. Was het ritje van 10km weer waard!

Monica
17 oktober 2021

Was weer heerlijk! Constante kwaliteit, valt nooit tegen!

Ronald
16 oktober 2021

Bezorging kan niet beter!!

marco
4 oktober 2021
Mariëlla
1 oktober 2021

Heerlijk gegeten.

Astrid van den berg
21 september 2021

Snel bezorgd heerlijke broodjes is niet zuinig met de inhoud

Ivan
18 september 2021

De patat bij de patat giros was deze keer hard gebakken. Ben ik niet gewend van Jannis Fast-food. Daardoor vond ik de patat niet lekker. Maar de giros was vanouds heerlijk, gelukkig.

Frank van der Tol
17 september 2021
Jdb
15 september 2021

Het viel deze keer een beetje tegen! De gyros was erg hard/ verbrand. De patat wilde we graag apart, maar dit zat gewoon bij de gyros, (dit gebeurd al wel vaker) patat was taai en slap. Ook heb ik het idee dat jullie de opmerkingen niet goed lezen. Wel erg belangrijk ivm voedselallergie! Ik hoop dat jullie de volgende keer wel goed de opmerkingen lezen.

Helga Hofmans
13 september 2021

Was wat later dan aangegeven, maar was tijdens de spits. Na de mail “is onderweg “ was het er zo. En het was weer smullen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
10 september 2021

Laatst 15 minuten te laat en vandaag was de bezorging 30 minuten te laat. Het tijdstip van bezorgen kan dus echt heel veel beter.

Mieke
31 augustus 2021

Eten was weer prima en een super snelle bezorging 👍

Mirjam Flantua
28 augustus 2021

De maaltijden zijn te koud, met name het vlees. De patat zit in een afgesloten zak, waardoor de frites slap worden. Bezorging in 2 aaneengeknoopte plastic zakken ziet er niet verzorgd uit.

Martin
25 augustus 2021

Prima eten

Siem
24 augustus 2021
Sjaak Ozinga
15 augustus 2021

Precies op tijd en zoals altijd goed warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bert vergeer
19 juli 2021

zoals als altijd weer pikobello in orde en precies op tijd stond het klaar

Rook-Elshout
16 juli 2021

Smaakte prima, vlees was aan de koude kant.

Sam
13 juli 2021

Echt heel goed giros Griekse pita (platte pannekoek?gewoon super

D
6 juli 2021

Lekker van smaak! Warm en snel bezorgd!

Mees boonstra
28 juni 2021

10/10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hartelust
27 juni 2021

Zoals altijd…. Heerlijk!

Sjaak
25 juni 2021
Maarten rademaker
22 juni 2021

20 minuten langer wachten dan aangeklikt is bij het bestellen, jannis is neenis geworden. Zonde want hij werkt er keihard voor

Max
20 juni 2021

Frites was wat slap en porties niet heel groot. Zeker niet vies maar wel te duur voor wat je er voor krijgt. Bestelling duurde lang (1uur en 20 minuten) maar was er netjes op de aangegeven tijd. Eten was niet meer heel warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Len Bouwman
19 juni 2021
Gerda Hoveling
18 juni 2021

Was erg lekker en snel bezorgd

Sander Van der stoep
13 juni 2021
Ed
30 mei 2021

Al jaren lang constante kwaliteit . Geen concessies aan eigen kunnen . Top

Melvin
23 mei 2021

Altijd top!!

Jardin de flores de lola
16 mei 2021

Super lekker en snel bezorgd!!

Floris
15 mei 2021

Helaas erg koud bij levering, en het was erg klef...... niet zoals ik gewend ben bij Jannis...☹️

Marieke
14 mei 2021

Smaak was prima maar het eten was niet warm. Waarschijnlijk iets te lang onderweg geweest met de bezorger.

h.van.berkel
14 mei 2021

was weer goed net zo als de vorige keren.

Natasja
14 mei 2021

Het was heerlijk . Toch wil ik even kwijt. Vorige week had ik eten besteld bij jullie. Had gyros besteld voor me moeder. Helaas was er geen broodje bij. Ook lag er korte zwarte haar op haar vlees. Daar is ze niet blij mee en ik ook niet. Dan kan ze helft weggegooid. Had niet doorgegeven . Vind beetje lullig tegenover u. Omdat ik graag eten bestellen bij jullie. Zo jammer. Hou ook echt in gaten. .u kan mij niet bellen omdat ik doof ben. Graag mij mailen. natasjavanhaarlem1@gmail.com

Jd
13 mei 2021

Eerder dan verwacht en weer lekker vers en warm

Karina
10 mei 2021

Op tijd besteld en zonder bericht van hun over vertraging. zelf bellen waar de bestelling blijft. Als er dan wordt Gezegd over 5 minuten, hoef je toch niet weer te bellen na 20 minuten !! Een keer maar niet weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

lex
9 mei 2021

Helemaal top snel klaar en goed bedankt

Fam K
8 mei 2021

Super snelle bezorging en top gyros!

Monique
2 mei 2021

Heerlijk gegeten!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jack
30 april 2021

prima, wa weer heerlijk

John
29 april 2021
Leo wijkmans
28 april 2021

De friet was koud, het brood was taai. De bezorging duurde 1,5 uur. Drie punten waardoor ik geen bestelling bij Jannie meer zal plaatsen. Dit ben ik niet gewend van jannis. Echt jammer. Heb vaak echt lekker gegeten van de producten.

Nieuwenhuizen
21 april 2021

Het is altijd weer lekker

marco
21 april 2021

was weer heerlijk

Peter
20 april 2021

Prima te eten, lekker warm en gelukkig via sitedish te bestellen.

Hage
18 april 2021

Was heerlijk! Gyros menu was top en de vega ook. Fijn dat jullie goed naar de opmerking hebben gekeken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edzard Schram
17 april 2021

Was weer prima!

Rhonda
16 april 2021

Beste gyros in town! Altijd lekker, constante kwaliteit, gewoon top!

Karin
15 april 2021

Weer heerlijk gegeten echt zoals we gewend zijn top. Wel jammer dat er de laatste tijd nog wel is kleine dingen mis gaan. Nu ontbrak er een tatziki waardoor er één iemand geen saus had. Maar ondanks dat wel lekker gegeten.

Frank
13 april 2021
Tanja
10 april 2021

Helaas meer als een halfuur te laat geleverd.

Peek
9 april 2021

Smaak was weer goed, alleen jammer dat een patat-gyros een uur en 3 kwartier moet duren.

Gerard van Essen
1 april 2021

Het duurde veel te lang! Moest anderhalf uur wachten op mijn eten. Maar het eten was goed

otter
31 maart 2021

goed zoals gewoonlijk echter de patat was slap

Kevin
27 maart 2021

Was weer heerlijk!!

Nieuwenhuizen
24 maart 2021

Zoals altijd was weer lekker

V. Deudekom
13 maart 2021

De patat en het vlees was lauw dus niet warm, jammer maar voorde rest was het eten goed.

h.van.berkel
13 maart 2021

Tevreden

Ria Jongerius
12 maart 2021

Jammer dat er geen feta in de bifteki zit! Dit hoort er toch echt in!! Was wel een teleurstelling!!

Corrie Gerritse
7 maart 2021

Lekker eten. Altijd goed 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jdb
7 maart 2021

Het was weer super lekker, maar het valt ons wel op dat ze niet goed lezen wat je aangeeft. Al meerdere keren gehad dat ze de patat niet apart doen terwijl we dit wel iedere keer aangeven. Super goed dat jullie info over allergieeen hebben liggen.

Sander Van der stoep
6 maart 2021

Maar volg x iets knapperiger,de gyros😊

Wouterse
28 februari 2021

De bestelling kwam 3 kwartier later dan aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
28 februari 2021

Het eten had wat warmer gemogen. De bezorging was perfect.

Jan tersteeg
27 februari 2021

Was niet warm gr

Joyce
26 februari 2021

Lekker gegeten! Echter vonden wij de extra kipsate en bifteki wel erg minuscule.

Frank
25 februari 2021

Eten is echt top! Helaas was de bezorging 40 min te laat. Eten was wel warm!!

Jdb
24 februari 2021

De gyros groot was super lekker wel jammer dat de patat weer niet apart zat! Had dit wel aangegeven. Vond wel dat ik erg lang moest wachten op mijn eten nml 1 uur en 15 min.

Robbert
23 februari 2021
A.Harmans
20 februari 2021

Heb zoals altijd weer genoten van de maaltijd. Ook in coronatijd was dit geen punt en keurig op tijd

Monique
17 februari 2021

Goed, warm en snel bezorgt.

Rene Heillegger
14 februari 2021

Constante kwaliteit en de smaak is prima 👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gaby Ockeloen
11 februari 2021

Het was weer heerlijk !!

Corrie Gerritse
31 januari 2021

Heerlijk eten en op de juiste tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
31 januari 2021

Jammer maar het was niet warm, duurde ook erg lang vanaf het moment dat we een melding kregen dat bezorging onderweg was, opwarmen maakt het niet lekkerder, jammer en zonde van het eten, hopelijk volgende x weer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lex van Heezik
30 januari 2021

Was weer top

Frank
30 januari 2021
Lex van Heezik
16 januari 2021

Super helemáál top ga zo door

Edzard Schram
16 januari 2021

Zoals altijd was het weer prima👍

Ooms
16 januari 2021

Was weer super lekker

Jobo
15 januari 2021

Prima eten. Goed verpakt. Ziet er keurig uit en smaakt goed. Aanrader.

Paul
11 januari 2021

Was zoals altijd weer heerlijk, kleine patat gyros en mix menu met alles erop en eraan.

Wouterse
11 januari 2021

Heerlijke schotel mooi geserveerd en keurig op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
6 januari 2021

Weer niet gelukt. 3 van de 4 keer meer dan half uur later dan de bevestiging. Zo werkt het niet. Jammer.

WT
4 januari 2021
Lo
3 januari 2020

Na onze verhuizing hebben we helaas niet meer gegeten bij Jannis, tot gisteravond. Het was na 10 jaar weer ouderwets smaakvol. Tot de volgende keer!

Sander Van der stoep
29 december 2020
Rob Schenk
21 december 2020

Deze keer redelijk op tijd, omdat ik er achteraan heb gebeld. Dit is nu de derde keer. Uitleveren moet echt betrouwbaar zijn! Als je op de site bij bestellen 17.30 aangeeft kun je niet bij de bevestiging 18.15 aangeven. Dat is no go. Snap dat het super lastig is om op de piekuren op tijd te leveren. Maar je moet er iets op verzinnen. Dit is irritatie nr 1. van de Nederlander. Advies: praat een met een collega ondernemer. Jouw uitdaging is niet uniek. Bijvoorbeeld bij een pizza bezorgen. Die hebben dezelfde uitdaging. Doen! Goed voornemen voor 2021?! Succes met ondernemen. Kerstgroet Rob

Ilse van Oene
20 december 2020

Bezorging was helaas 25 minuten eerder dan wij hadden opgegeven. Patat aan de karige kant in de gyros klein en gyros groot menu s. In de pita gyros zaten maar geteld 2 patatjes! De gyros erg lekker.

Kees
19 december 2020

Mooi op tijd bezorgd, heerlijk gegeten, kleine salade is groot genoeg voor hele gezin, marinade bij de salade is verrukkelijk.

Vda 11.00uur haar
18 december 2020

Zoals gewoonlijk altijd heerlijk eten.

Daan Van Wijnen
13 december 2020

Goed eten, goeie kwaliteit, snelle service ondanks het late tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
13 december 2020

Eten stond netjes klaar op afgesproken tijdstip, en altijd weer prima gesmaakt!!

Peek
12 december 2020

Snel bezorgd, en super lekker gegeten!

Marc
9 december 2020

Op tijd Altijd lekker Maar de tzatsiki 3 bakje erbij besteld en betaald helaas vergeten met de bezorging mee te geven

Trudy
9 december 2020
Davier
8 december 2020

Heerlijk gegeten Topservice!!

Sjoerd
7 december 2020

Kwaliteit van het eten was okay, helaas niet erg warm bij levering. Wat ook jammer is, dat je ruim op tijd besteld en dat de afgesproken aflever tijd (weer) niet gehaald wordt. 20 min te laat.

Sylvana
6 december 2020

We hebben bij de opmerkingen gezet dag we geen zout op de friet wilde en de friet apart van het vlees. En zelf nog nagebeld dat we dat wilde. Na 1,5 uur krijgen we eindelijk ons eten. Maar zit er gewoon zout op de friet en het vlees gewoon bovenop de friet. Meteen gebeld maar werd niet opgenomen nog een keer geprobeerd. Weer niet opgenomen, dus dan toch maar gegeten. We moeten toch wat. Na het eten weer gebeld want was slecht en niet genoeg. Maar omdat we hebben opgegeten konden ze niks meer doen voor ons. Alsof we nog eens 30 min gaan wachten tot we ze eindelijk te pakken krijgen. Dus we gaan nooit meer bij hun bestellen.

Rosa
2 december 2020

Super lekker weer we hebben genoten!!

Natasja
28 november 2020

Helaas was patat te zout is en de vlees was niet lekker omdat die aangebrand is en vorige keer vond ik lekkerste vlees. Zo jammer. Liefste volgende kan beter worden.

h.van.berkel
28 november 2020
Jodie
27 november 2020
Sluiter
24 november 2020

Het eten is fantastisch. Helaas miste er bij de bestelling de wel betaalde saus en was de bestelling een half uur te laat.

Tonnie
21 november 2020

Zoals altijd heerlijk 😋

Sidney
21 november 2020

Altijd lekker!

Frank vd Tol
20 november 2020

Top en lekker

Mike
19 november 2020

Besteld via de website en gevraagd om precies om 18.00 te bezorgen, keurig op tijd gelegd en zalig gegeten, een aanrader voor mensen die van Grieks eten houden

Jan
16 november 2020

Het eten is altijd super maar ze kunnen NOOIT is op tijd komen. Altijd minimaal een half uur later dan de afgesproken tijd en sat is gewoon ontzettend irritant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
14 november 2020

Het duurde qua tijd vrij lang bijna 1,5 uur. Gyros vlees klein van losse producten is meer dan een patat gyros groot van kindermenu.

anoniem
11 november 2020

Snelle bezorging, warm en lekker

Peek
7 november 2020

Te lang op mijn bestelling moeten wachten, ruim 1 uur langer wat op de bezorg mail stond. Het eten was niet warm meer, en het patat was er niet bij geleverd bij de Giros menu, bij het menu hoort toch patat erbij?

Sam
7 november 2020

Op het eten is niks aan te merken maar bestelling kwam 2 uur en 10 minuten later. Patat is goed alleen vlees had iets meer gemogen maar wel heel lekker! Jammer dat het zo lang duurde.

Suus
7 november 2020

Goede portie en patat was goed krokant.

Remco
6 november 2020
Henk Westland
2 november 2020

Eten bijna koud.

Ivan
1 november 2020

Weer net zoals altijd was de patat giros en tzatziki heerlijk. Ik had gekozen voor z.s.m. bezorgen, kreeg een tijdsaanduiding, maar het werd zelfs 20 min. eerder bezorgd dan de tijdsaanduiding. Netjes!!

Monica
1 november 2020

Gyros schotel was weer heerlijk. Goede,constante kwaliteit het eten,dankjewel weer!! :-)

Hardeveld
31 oktober 2020

Het was weer heerlijk!!!!!

Kers
23 oktober 2020

Heerlijk gegeten.

Loes
19 oktober 2020
Irma Jansen
19 oktober 2020

Eten is heerlijk, maar bezorging is ALTIJD te laat. Gisteren had ik om 17.00 uur een bestelling geplaatst voor bezorging om 18.00 uur (die keuze had ik ook). Uiteindelijk zet Jannis hem dan na 18.00 uur op 18.15 uur. Om 18.20 uur bericht dat de bestelling onderweg was, wij wonen 5 minuten fietsen van Jannis af. Om 18.30 uur gebeld waar het eten bleef. Werd uiteindelijk om 18.40 uur bezorgd. Tot nog toe hebben jullie nog nooit op de afgesproken tijd bezorgd bij ons. Ik had daarom al express de bezorgtijd op een kwartier eerder gezet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivan
18 oktober 2020

Zoals altijd weer heerlijk en met een tijdsaanduiding voor de bezorgtijd van z.s.m. netjes na 3 kwartier bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loos
16 oktober 2020

20 min te laat.

van den Brink
15 oktober 2020

Vlees en patat was goed bereid.

Jansen
14 oktober 2020

Heerlijke Gyros Pitah groot op! Kwaliteit van het vlees was top!

Stefan
12 oktober 2020

Eten was redelijk warm bij bezorging. Doordat er geen tzatziki saus mee was bezorgd moesten we vervolgens nog 10 minuten wachten. Eten daardoor zo goed als koud. Had in ieder geval wel verwacht dat jannis hiervoor iets zo compenseren. Zou het minste zijn. Avondje gyros was wel verpest namelijk :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mees boonstra
7 oktober 2020

prima eten voor het geld! snelle bezorging

Optekamp
27 september 2020

het eten was weer heerlijk. De bestelling tip top op tijd.

Odr
26 september 2020

Bestellen, betalen, bezorgen. En eten maar. Zo makkelijk. Zó lekker.

Miekr
24 september 2020

Goed verpakt,, lekker warm ondanks levering

Anne Marie de Kruijk
24 september 2020

Was weer lekker hoor , fijn dat je ergens kan bestellen zonder dat mijn dochter er ziek van word met glute allergie .

WT
20 september 2020
B Joosten
20 september 2020
Melvin
19 september 2020

De lekkerste Gyros die er is!

Durgaram, Lloyd
13 september 2020

De bestelling ging vlot en de bezorger was op tijd. Heel fijn, dat het zo vlot ging!

h.van.berkel
7 september 2020
Ivan
30 augustus 2020

Zoals altijd was de patat giros heerlijk. Na een aantal keren via de review te hebben aangegeven dat de bezorging nogal lang op zich laat wachten. Was de bezorging deze keer precies op tijd.

Herweijer
30 augustus 2020

Leveringstijd zeer slecht gecommuniceerd, eten is lauw, patat is slap

John
22 augustus 2020
Erik
20 augustus 2020

Bestelling was warm, vroeger dan aangegeven en bovendien ook lekker. We hadden weliswaar meer frietjes in de Jorgos Pita verwacht, maar in de omschrijving is het correct aangegeven (een paar frietjes). Hoe dan ook lekker.

Louise
19 augustus 2020

Duidelijke website en op de afgesproken tijd geleverd

van den Brink
15 augustus 2020

gyros was goed en de patat was dit keer ook echt lekker. De porties is wel elke keer anders

Tamara Sies
13 augustus 2020

Heerlijk zoals altijd.....zo genoten!

Natasja
2 augustus 2020

Het was lekker en bifteki smaakt beter dan toen. Dat is echt waar en smaakt ook anders dan toen.

kees
28 juli 2020

Goedemiddag, had een gyrosmenu besteld, was heerlijk, echter de gyros was in het bakje met tzatziki gekwakt, ik zou die tzatziki apart in een klein bakje erbij doen , dan ziet het er iets fatsoenlijker uit .

h.van.berkel
12 juli 2020

wij hebben al vaker besteld eten altijd goed bezorging ook goed.

V doorn
11 juli 2020

Heel jammer dat de vertaling te laat kwam en vervolgens de bezorger aan de deur stond zonder bestelling . .gelukkig smaakte t wel lekker al moesten we snel eten on dat we nu moesten haasten

Caro Loof
10 juli 2020

Krijg mailtje dat 18.00 uur niet lukt maar rond 18.20. Krijg je om 17.56 mail dat ze onderweg zijn. Rest van eten nog niet klaar en tafel nog niet gedekt, want tijd zat....

zeijden
8 juli 2020

Duurt erg lang voor de bestelling komt, ruim vijf kwartier. Eten smaakt goed maar is niet echt warm meer. Kip is droog.

Hazendonk
5 juli 2020

Zeer slechte kwaliteit Eten was niet gaar Eten was koud Patat was niet te eten volgens mij oude patat het gebakken Hierover gebeld en wordt niet serieus genomen 34 euro betaald en helft weggegooid

Danny
3 juli 2020
Koorevaar
29 juni 2020

Ouderwets lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kok
26 juni 2020

heerlijke gyroscoop met friet, bestelling prima gebracht. Super

Victor
15 juni 2020

Vlees op patat leggen is toch niet zo’n goed idee. De patat wordt een beetje zompig. Hoeveelheid vlees viel een beetje tegen. Smaak vlees was prima.

Van Dijk
14 juni 2020

het girosvlees was zwart van het te lang bakken was verbrand en de pita was ook te lang warm gemaakt was kei hard het was niet te vreten en de biftekkie was gewoon een hamburger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Odr
14 juni 2020

Het fijne is dat Jannis Fastfood heel betrouwbaar is in zowel kwaliteit als bezorgtijd! Goede prijs/kwaliteit, lekkere gerechten. Ik bestel niet graag eten, kook liever zelf, maar Jannis is de uitzondering. :)

Jeroen
7 juni 2020

Levertijd is te lang 17:30 besteld 18:55 bezorgd! Eten was weer erg lekker! Op de Cheeseburger viel de kaas tegen, niet gesmolten en smaakloos.

Ooms
6 juni 2020

super goed en bestelling keurig op tijd

Latimer
5 juni 2020

Goede porties. Het eten was nog goed warm bij bezorging. Bezorger leverde af met een glimlach!

van Heezik
31 mei 2020
Van Dijk
28 mei 2020

prima service en eten!!!

Fam. Van der Mark
27 mei 2020

Heerlijk gegeten! Wat warm moest zijn was warm en wat koud moest zijn koud. De salade was zoals gebruikelijk vers gesneden en geen troep uit blik. Bestellen op de site ging gemakkelijk en de aangegeven bezorgtijd was correct. De term "fastfood" doet Jannis eigenlijk tekort want je haalt gewoon een Grieks restaurant in huis als je hier besteld.

Annemarie
26 mei 2020

Wij hebben via de site besteld en het eten zelf opgehaald Het eten zou 17.20 klaar zijn en toen mijn vriend om 17.19 binnenstapte, waren ze het precies aan het verpakken Het was dus super goed getimed en lekker vers We aten kipgyros met patat en een jorgos pita met kipgyros Dat smaakte erg lekker

Van der vliet
26 mei 2020

Tevreden.op tijd en goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
25 mei 2020

Super snelle bezorging en de lekkerste giros ooit!

Myranda
22 mei 2020

Eten is prima, duurt alleen erg lang voordat er bezorgt wordt. 17:45 besteld, zou 18:30 worden geleverd. Werd uiteindelijk 19:00 uur

Arnolda
18 mei 2020

Alles was heerlijk en lekker warm Jammer dat U ruim een half uur later dan afgesproken de bestelling kwam brengen. Misschien kun U tijdseenheden op slot doen als het te druk wordt met bestellingen op 1 bepaalde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
18 mei 2020
martin
18 mei 2020

prima mix grilletje

Edzard Schram
17 mei 2020

Prima eten👍

A. Wouda
13 mei 2020

Lekker en snel en keurig bezorgd!

Odr
13 mei 2020

Op de afgesproken tijd werd dit heerlijke eten bezorgd. We hebben weer gesmuld. Prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Doorgaans kook ik liever zelf, want gezonder, goedkoper, lekkerder etc. Maar voor Jannis maak ik een uitzondering.

Brenda
12 mei 2020

Eten stond netjes klaar op de afgesproken tijd 😀

Coen Moolenbeek
10 mei 2020

Tja wat moet je zeggen na al die jaren. Het blijft super lekker en goede kwaliteit Snelle service Het is een mooie zaak met een super team Alex chapooo

Koelink
9 mei 2020

Dik tevreden, heerlijke giros. Het werd gebracht op de tijd die afgesproken was.

Anoniem
8 mei 2020

Het was weer heerlijk, goed warm, keurig verzorgd.

Cora
6 mei 2020

Voor het eerst eten op deze manier besteld het werd precies op de gevraagde tijd geleverd. Het eten was ook weer perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anike
3 mei 2020

Super lekker gegeten

Paulien Koetje
3 mei 2020

pitabroodjes bevatten erg weinig vlees, en het broodje warm vlees leek meer op goulashvlees, en de patat eronder was helemaal slap geworden, al met al niet zo geslaagd

Betty Ambaum
2 mei 2020

Het eten was OK maar ik vind dat de patat beter verpakt moet worden. Waren wat slag te lauw. Ook de giros had iets warmer gemogen. De bezorger moest ook 3 adressen af en dan koelt het eten gewoon af

TGRI
1 mei 2020

Heerlijke griekse maaltijd en keurig op tijd geleverd. Top!

Ad
28 april 2020
Simona
26 april 2020
Antoine
25 april 2020

Het eten is altijd prima en vriendelijk personeel.

WT
20 april 2020

Eten was ingepakt zoals ik verzocht had en de kwaliteit was erg goed

andries
20 april 2020
Elteren
19 april 2020

Heerlijk gegeten, prima bezorging.

Jan Evert
18 april 2020

Afgehaald, alles was klaar en zoals altijd overheerlijk

Henk Jansen
15 april 2020

Prima geregeld. Op tijd ons eten er het was weer erg lekker. Een mooie manier in deze coronatijd.

Ron
11 april 2020

Mooi op tijd bezorgd En het eten was weer heerlijk

Dennis
6 april 2020
Apostolis
6 april 2020

Eten was prima, besteld om 17.15 met opmerking: bezorging zo snel mogelijk, na online betaling volgde na een paar minuten de bezorgtijd staat gepland op 18.35 uur en dit voor Gyrosmenu en één patatGyros en souvlakipittah, nog gebeld maar het kwam niet eerder, mijn visite was weg en ik zat met genoeg eten, jammer, als ik dit vooraf geweten had, dan natuurlijk niet besteld als nog Kali Orexi en Yamas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wick
6 april 2020

Bestelling was mooi op tijd, smaak was prima, patat was goed maar het vlees was lauw, dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
4 april 2020

Het smaakt altijd goed! Maar om 14:15 bestellen met bezorg tijd 18:00 en dan pas om 18:30 leveren sucks

Paula
4 april 2020

Het was erg druk met bestellingen. We hebben 18:00 besteld en het werd 19:30 bezorgd. Dit werd van tevoren aangegeven dus dan is het even niet anders 😁. Misschien was het daardoor nog lekkerder! We hebben heerlijk gegeten

Ad
3 april 2020

Levering zoals gemeld. Heerlijk eten. Vriendelljke veilige bezorging. Eigenlijk gewoon zoals we het gewend zijn. En dat in deze crisis tijd. Alke complimenten

M. de Bruijn
30 maart 2020

Het was weer heerlijk, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oostromglas m
28 maart 2020

Was heel goed geen klachten

chris
28 maart 2020

gemiste kans. bij bestelling werd 1 uur aangegeven toen er eenmaal betaald was kwam er de melding dat het 45 min later zou worden. Uiteindelijk 1 uur en 55 min na bestelling eten. vlees was niet echt warm meer frieten waren lauw.

J. Z.
28 maart 2020
HansS
28 maart 2020

Mooi op tijd, lekkere maaltijden. Goed verzorgd.

Peek
27 maart 2020

Super netjes afgeleverd, en smaakte perfect. Leek als bezorgtijd wat lang, alleen stonden gelukkig al 25 minten eerder aan de deur! Top!

Duhen
25 maart 2020

Kwam veel eerder dan verwacht, lekker!

Oostrom
22 maart 2020

Bestelling was heel goed zelfs goed warm

Co
22 maart 2020

👍👍

Robin Loof
16 maart 2020

was mooi op tijd en het eten was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
29 februari 2020
Bas
21 februari 2020

Kwaliteit zoals altijd erg goed maar te koud Bezorging was pas 1,5 uur na de bestelling en dit vind ik wel erg laat. Kreeg ook pas na dik een uur mailtje wanneer het bezorg werd.